Seeing beyond! 

Divitec Groep is meer dan een leverancier van producten. Divitec denkt mee, adviseert en innoveert. Ambitieus als we zijn kijken we verder dan vandaag of morgen. We handelen met duurzaam toekomstperspectief. Dat is wat we bedoelen met Seeing Beyond.

De visie en kracht hierachter kan worden terug gevoerd op 4 pijlers:

INNOVATIEF

In de continue zoektocht naar innovatieve en praktische oplossingen hebben we al meer dan eens bewezen succesvol pionier te zijn in de video surveillance markt. IDIS heeft alleen al meer dan 100 producten ontwikkeld en meer dan 50 gepatenteerde technologieën op naam staan. Jaarlijks wordt door IDIS zelfs 10% van de omzet geïnvesteerd in productinnovatie!

BETROUWBAAR

Divitec Groep staat in de markt bekend als expert; als leverancier van de meest betrouwbare oplossingen, waarbij niet alleen producten maar ook kennis wordt geboden. Divitec Groep is de perfecte partner waarop de installateur te allen tijde terug kan vallen. De betrouwbaarheid van IDIS is inmiddels zelfs wereldwijd bewezen.

BETROKKEN

Binnen Divitec Groep wordt erg veel belang gehecht aan een pro-actief partnership met klanten en leveranciers. Bouwen aan langdurige en sterke relaties waarbij kwaliteit de boventoon voert zorgt voor duurzame groei en toekomstperspectief.

VOORUITSTREVEND

Binnen ons bedrijf bestaat de constante drive naar het leveren van kwaliteit. Hiervoor worden de meest geavanceerde technologische innovatieve ontwikkelingen ingezet waardoor de meest vooruitstrevende producten en systemen kunnen worden geleverd. Vereiste is dat alle systemen simpel zijn in gebruik, gemakkelijk te installeren zijn én ongeëvenaarde prestaties leveren. De productlijnen DirectIP en DirectCX van IDIS zijn hier een goed voorbeeld van!