Seeing Safety Solutions

Onder de Divitec Groep vallen een aantal bedrijven: IDIS Nederland, IDIS België en IDIS Turkije. Deze krachtige bundeling van kennis gecombineerd met de implementatie van de nieuwste technieken in zowel hardware als software, maakt dat Divitec Groep altijd voorop loopt in de CCTV-markt.

Technologie & advies
op maat

Binnen de Divitec Groep speelt technologie en advies op maat een belangrijke rol. Er wordt waar nodig geassisteerd bij de ontwerpfase van een observatie- en registratie-oplossing en er worden cursussen gegeven waarin de werking van nieuwe producten wordt uitgelegd.

Innovatieve
oplossingen

Door het meedenken en het bieden van innovatieve oplossingen is Divitec Groep uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende CCTV leveranciers in de Benelux en daarbuiten. Er wordt uitsluitend geleverd aan de erkende installateur om kwaliteit te waarborgen.

De perfecte CCTV partner

De belangrijkste doelstelling van Divitec Groep is het bieden van kennis en kwaliteit. Het geleverde eindproduct voldoet hierdoor altijd aan de wensen en eisen van de eindgebruiker. Ook aftersales, support en service staan bij Divitec hoog in het vaandel. Dit maakt Divitec tot de perfecte partner in effectieve beveiligingsoplossingen.